BESTIL BROCHURE

Profil

Orkidé Huse er overtaget af John A. Laursen

John A. Laursen har købt konkursboet efter Orkidé Huse A/S og ønsker at videreføre det gode arbejde, som Orkidé Huse har udført siden 1990. John A. Laursen har gennem de sidste 22 år haft et tæt samarbejde med både Henry og René fra Orkidé Huse A/S - vi har opført huse Orkidé Huse i hele Danmark. Vi er derfor særdeles bekendte med kvaliteten af husene og ønsker at videreføre det gode arbejde fremadrettet. 

Orkidé Huses historie

Orkidé Huse blev etableret i 1990 af arkitekt Henry Frisk. Med 12 års brancheerfaring startede han ud med et kontor i kælderen i privaten og et enkelt udstillingshus. Det første år stod Orkidé Huse bag opførslen af otte huse.

I 1994 blev Orkidé Huse ApS omdannet til et aktieselskab med Henry Frisk som hovedaktionær. Firmaet stod de efterfølgende år bag 15-20 huse om året.

I 2005 overtog sønnen bygningskonstruktør René Frisk 50 procent af aktierne i Orkidé Huse A/S, og firmaet flyttede til den nuværende adresse i Hovedgård. Herfra opfører Orkidé Huse A/S i dag 15-20 huse om året. I dag er Henry Frisk gået på pension, og René Frisk er eneejer af firmaet.

Dit drømmehus

Når du vælger Orkidé Huse betragter vi det som en stor tillidserklæring, og vi ved, at du har høje forventninger.
René Frisk følger dit husprojekt fra idé til nøgleudlevering. Fra første dag kan du derfor være sikker på et personligt og professionelt samarbejde om dit drømmehus.

Hvor lang tid tager det at bygge dit drømmehus? 

Når du har valgt materialer og byggetilladelsen er i hus, tager det, alt efter størrelse, typisk 12-24 uger at opføre huset. Den korte byggeperiode er kun realistisk, fordi René Frisk er byggestyrer og følger projektet fra start til slut, og fordi vi har samarbejdet med de samme pålidelige håndværkere og leverandører i mange år. 

Hvor kan du se et Orkidé-hus?

Cirka hver tredje år opfører vi et nyt inspirationshus i Hovedgård ved Horsens. Et besøg her er den bedste måde at få en fornemmelse af materialekvalitet, lysindfald, størrelse, højde og rummelighed. Du er altid velkommen til at ringe og aftale en tid.
Ofte har vi også inspirationshuse i andre dele af landet.